sponsoring

Sponsoring

Bij Snel zijn wij echt betrokken in de maatschappij en dat laten wij onder andere blijken door lokale initiatieven te steunen. Wij hechten waarde aan een actieve samenleving waar verbinding tussen mensen wordt gecreëerd middels sport en culturele activiteiten. Daarom sponsoren wij een groot aantal evenementen en verenigingen. Ook neemt ons team zelf graag deel aan deze activiteiten. Hieronder hebben wij een aantal uitgelicht.

Deldsail en Echt Snel

Delfsail

Snel is erg actief in de Eemshaven en Haven van Delfzijl. Delfsail is eens in de 5 jaren een uniek evenement die wij met veel trots sponsoren!

Beach Event

Beach Event

Jaarlijks organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers in Uithuizermeeden het Beach Event. Zelf nemen wij jaarlijks deel aan dit leuke evenement.

sv de Heracliden

sv de Heracliden 3

De grootste vereniging in Uithuizermeeden is sv de Heracliden. Snel is sponsor van het 3e heren elftal. Wist je dat Justin zelf ook in dit team voetbalt?

Eemsmondloop

Eemsmondloop

Echt Snel door de straten heen? Dat doe je tijdens de Eemsmondloop. Een mooi en sportief evenement voor jong & oud die wij met veel plezier sponsoren.

Eurocup Delfzijl

Eurocup Delfzijl

Wederom een evenement in Delfzijl en wat voor eentje! Een grootschalig indoor soccer evenement met prestigieuze teams uit het hele land maar ook lokaal.

Lorem ipsum

Vakantieweek

De Vakantieweek is een fantastisch evenement voor én door jongeren. Een week lang met vele leuke activiteiten voor zowel jong als oud.