Over ons

Over ons

Wij zijn dé schakel tussen werkgevers en werkzoekenden. Of je nu op zoek bent naar getalenteerd personeel om jouw team te versterken of naar nieuwe carrièremogelijkheden om je ambities waar te maken, bij Snel ben je aan het juiste adres.

Voor Werkgevers

Bij Snel begrijpen we dat het vinden van de juiste medewerkers cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de beste kandidaten, afgestemd op jouw specifieke behoeften en bedrijfscultuur. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk personeel, vaste medewerkers of gespecialiseerde professionals, wij hebben de oplossingen die passen bij jouw bedrijf.

Voor Werkzoekenden

Je droomcarrière begint hier bij Snel. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste baan te vinden, waar je vaardigheden worden gewaardeerd en je kunt groeien. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te begeleiden, te ondersteunen en te matchen met geweldige kansen in diverse sectoren. Ontdek ons brede scala aan vacatures en krijg toegang tot waardevolle loopbaanadviezen.

Waarom Snel?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de uitzendbranche en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt, zijn we de experts die je kunt vertrouwen.
  • Persoonlijke Aandacht: We geloven in persoonlijke relaties en begrijpen dat elk individu en elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen.
  • Toewijding aan Kwaliteit: Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, of het nu gaat om de mensen die we plaatsen of de service die we leveren.
  • Groeikansen: We zijn hier om jou te helpen je ambities te verwezenlijken en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Bij Snel zetten we ons in om werkgevers en werkzoekenden te verbinden voor succesvolle samenwerkingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst!

Neem contact met ons op

Hoofdstraat 186
9982 AL Uithuizermeeden

0595 252117
info@echtsnel.nl

Onze medewerkers

Wildrik Bulthuis

Wildrik Bulthuis

Functie Sales manager EU
Telefoonnummer 0653305945
E-mailadres wildrik@echtsnel.nl
Socials: LinkedIn
Renate Werkman

Renate Werkman

Functie Medewerker backoffice
Telefoonnummer 0595252110
E-mailadres renate@echtsnel.nl
Socials: LinkedIn
Annee Bos

Annee Bos

Functie Administratief medewerker
Telefoonnummer 0595-252117
E-mailadres annee@echtsnel.nl
Socials: LinkedIn