Werving en selectie Groningen

Als uitzendbureau gevestigd in de provincie Groningen, is Echt Snel gespecialiseerd in werving en selectie in Groningen en omstreken. Bent u op zoek naar die ene nieuwe werknemer of collega die die ene rol perfect in kan vullen? Met ons werving en selectie beleid in de provincie Groningen zorgen we voor de juiste persoon op de juiste plek!

Werving en selectie Groningen bij Echt Snel

Wanneer u op zoek bent naar personeel in de provincie Groningen, nemen wij het volledige werving en selectie traject uit handen. Zo zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk aan een geschikte kandidaat wordt gekoppeld, zonder dat u uzelf hier druk om hoeft te maken. In grote lijnen ziet onze werving en selectie in Groningen er als volgt uit:

  1. We beginnen met het opstellen van de vacature en het profiel van de gewenste kandidaat. Hierbij zamelen we zo veel mogelijk informatie in over zowel de in te vullen vacature als de werkplek in het algemeen. Op deze manier kunnen we tot een zo volledig mogelijke vacature komen.

  2. Vervolgens gaan wij met de vacature onder onze arm aan de slag met de werving in Groningen. De werving en selectie doen wij op verschillende manieren. Zo hebben wij een database met een groot aantal potentiële kandidaten die wij kunnen benaderen bij een geschikte vacature. Ook delen wij voor de werving in Groningen de vacature op onze eigen vacaturepagina.

  3. Als wij met de werving in Groningen een aantal kandidaten hebben gevonden, is het tijd voor de volgende stap: de selectie. Alle kandidaten die wij met de werving hebben gevonden, zetten we op een rijtje, waarna we de meest geschikte zullen selecteren voor het vervolg van onze werving en selectie.

  4. Hierna voeren we gesprekken met de kandidaat of kandidaten die het als meest geschikt uit werving en selectie traject zijn gekomen. Naar aanleiding van deze gesprekken kijken we welke van de geselecteerde kandidaten het best past bij het bedrijf en de eerder opgestelde vacature.

  5. Is er een kandidaat die ook na het voeren van de gesprekken perfect bij de in te vullen vacature past? Dan zorgen we er samen met alle betrokken partijen voor dat alles netjes op papier komt te staan en kan de kandidaat worden aangesteld.

Voordelen werving en selectie Groningen

De werving en selectie van nieuw personeel in Groningen kan een hoop tijd in beslag nemen. Bij Echt Snel weten we maar al te goed wat er bij zo’n traject allemaal kan komen kijken. Door de werving en selectie in Groningen aan ons uit te besteden, hoeft u zich hier als werkgever niet druk om te maken en weet u dat u niet in de knoop komt met de tijd voor uw eigen werkzaamheden.

Tevens kunt u, als u gebruikt maakt van onze werving en selectie in Groningen, gebruikmaken van onze ruime database aan verschillende kandidaten. Met vestingen van ons uitzendbureau in Uithuizermeeden en ons uitzendbureau in de Eemshaven  zijn wij in heel Groningen vertegenwoordigd voor de werving en selectie. Bij Echt Snel werken we doorlopend aan het uitbreiden van mogelijke kandidaten, die wij kunnen benaderen in ons werving en selectie proces. Vinden wij een potentieel geschikte kandidaat, maar heeft hij of zij misschien nog niet de beschikking over de vereiste diploma’s of certificaten? Dan bieden wij bij Echt Snel bovendien de mogelijkheid tot het volgen van een passende cursus of opleiding.