Wat doet een uitzendbureau?

Wil je weten wat een uitzendbureau doet voor werkgevers en werkzoekenden? Het is handig om eerst te weten wat een uitzendbureau precies is. Een uitzendbureau is in eerste instantie een bemiddelingsbureau om werkgevers die personeel zoeken en werkzoekenden aan elkaar te koppelen. Je kan een uitzendbureau zien als een soort marktplaats waar vraag naar en aanbod van werk bij elkaar komen. Echt Snel is dat ook, maar voegt daar nog een belangrijk element aan toe, namelijk het aanbieden van verschillende cursussen en opleidingen, zoals VCA en BHV en is bovendien specialist als offshore uitzendbureau.

Uitzendbureau zoekt de perfecte match voor werkgevers

Wat doet een uitzendbureau dan precies? Een uitzendbureau als Echt Snel zoekt naar de perfecte match. Kom je als werkgever bij ons en ben je op zoek naar personeel om verder te groeien of om tijdelijk extra arbeidskrachten in te zetten? Dan gaan wij voor jou op zoek, waarbij wij een persoonlijke samenwerking en het sociale aspect belangrijk vinden. 

Uitzendbasis of detacheringsovereenkomst

Een uitzendbureau richt zich doorgaans op het uitlenen van werknemers op basis van een uitzendcontract. Het is echter ook mogelijk om werknemers lange tijd aan je te binden op basis van een detacheringsovereenkomst. Op deze manier ben je als werkgever ervan verzekerd dat een detacheringsmedewerker een lange periode inzetbaar is voor je bedrijf. 

Voordelen voor werkgevers

Wanneer je wil inschrijven bij een uitzendbureau, profiteer je zowel bij uitzendkrachten als bij detacheerpersoneel van maximale flexibiliteit. Bovendien loop je als werkgever geen risico en zijn er geen juridische verplichtingen. Dat regelt het uitzendbureau namelijk allemaal voor jou.

Uitzendbureau helpt werkzoekende aan een baan

Ben je op zoek naar werk dan helpt een uitzendbureau je graag aan een baan. Dat is namelijk de basis van het bestaan van uitzendbureaus. Bij Echt Snel laat je gewoon weten welk werk je wilt gaan doen of wat je wensen zijn. Wij houden daarbij rekening met de korte en lange termijn, want als je eenmaal via ons werkt, bouwen wij graag een langdurige relatie op. 

Vacatures bekijken

Je kan via ons het actuele vacatureaanbod bekijken en daarbij de vacatures selecteren per regio, branche of niveau. Bijvoorbeeld door vacatures in Groningen te bekijken of in Amsterdam of in heel Nederland als er geen voorkeur is. Heb je geen diploma en ben je op zoek naar een baan? Ook dan kan je bij ons terecht, want wij helpen iedereen aan het werk. 

Meteen zien of er een match is

Het is ook mogelijk om direct je cv te uploaden om ons te laten weten dat je op zoek bent naar een baan. Bellen mag natuurlijk ook en dat kan via 0595-252117. Schrijf jij je in dan is je profiel aan te vullen en kan je ook meteen zien of er een geschikte match is.

Uitzendbureau met specialisaties

Er zijn uitzendbureaus met specialisaties en zich bijvoorbeeld onder meer specifiek richten op een bepaalde branche. Echt Snel is als uitzendbureau onder andere gespecialiseerd in de uitzending en detachering van offshore personeel in onder meer Groningen en Delfzijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervullen van offshore vacatures in de Eemshaven. Wil je werken in de offshore branche, maar heb je geen ervaring? Ook dan ben je van harte welkom, want wij hebben opleidingen waarin je de basis onder de knie krijgt, zoals het werken op hoogte en op zee.