Uitzendbureau Delfzijl 

Echt Snel is werkzaam voor verschillende opdrachtgevers uit Delfzijl. Met ons hechte team zetten wij als uitzendbureau in Delfzijl ons in voor een perfecte match tussen de opdrachtgevers en werkzoekenden. Onze specialisten stellen samen met jou het profiel op waaraan de kandidaten die jij zoekt moeten voldoen. In onze ruime database met kandidaten zoeken wij naar de profielen die aansluiten wat jouw bedrijf zoekt. 

Wat doet Echt Snel in Delfzijl?

Echt Snel uit Uithuizermeeden heeft als missie om de infrastructuur van arbeid te ontwikkelen en bij te dragen in de economische, sociale en maatschappelijke ontwikkeling van regio Noord-Oost Groningen. Wij werken hard voor onze opdrachtgevers en we willen goede matches realiseren tussen de kandidaten en werkgevers. We zeggen waar het op staat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo kunnen wij snel en efficiënt de kandidaten vinden waarnaar jij op zoek bent in Delfzijl. Lees hieronder meer over hoe Echt Snel in Delfzijl je kan helpen aan flexibel en kwalitatief personeel. Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Appingedam? Ook daar is Echt Snel actief en bieden wij het beste uitzendpersoneel.   

Flexibel personeel inhuren via Echt Snel in Delfzijl 

Het voordeel van het inhuren van uitzendpersoneel voor jou als werkgever zit hem voornamelijk in de flexibiliteit die je behoudt. Je hoeft namelijk niet iemand in dienst te nemen, je werknemer is in dienst van het uitzendbureau. Alle verplichtingen die horen bij het in dienst nemen van werknemers zijn voor ons als uitzendbureau en vervallen voor jou. Denk aan het opstellen van contracten en bijhouden van de loonadministratie. Echt Snel neemt al deze taken voor je uit handen.

Werving en selectie van medewerkers in Delfzijl

Een ander voordeel van uitzendpersoneel is dat je als werkgever ook gelijk het werving en selectieproces uitbesteedt. Wij als uitzendbureau gaan met de vacature en het opgestelde profiel voor de kandidaat op zoek naar passende kandidaten uit Delfzijl en omgeving. Hiervoor hebben wij een ruime database aan werkzoekenden beschikbaar die we kunnen aansnijden en we zorgen er met onze opleidingen voor dat ze beschikken over de juiste papieren en certificaten. Bovendien hebben wij altijd vacatures openstaan voor onze opdrachtgevers, zoals onze offshore vacatures. We voeren de gesprekken met kandidaten waarvan het profiel matcht en we selecteren de kandidaten die het beste passen bij het vooraf opgestelde kandidaatprofiel. 

Kwalitatief personeel uit Delfzijl

Als het personeel dat via ons bij je heeft gewerkt je bevalt, dan heb je de mogelijkheid om het personeel over te nemen. Je weet hierdoor wie je aanneemt, wat je aan de kandidaat hebt en of de kandidaat past bij je bedrijf. De kans op een mismatch reduceer je hiermee enorm. Zo verzeker je jezelf van kwalitatief personeel, waardoor je een hoop kosten kunt besparen. 

Echt Snel in Delfzijl actief voor diverse branches

Het kandidaten database van Echt Snel is groot en bestaat uit kandidaten die werk zoeken in verschillende branches. Of je nu werknemers zoekt voor administratief werk, technisch personeel, personeel voor in de industrie, schoonmaak of havenwerk in Delfzijl; Echt Snel heeft diverse kandidaten beschikbaar in Delfzijl die staan te popelen om bij je aan de slag te gaan. 

Uitzendpersoneel voor verschillende dienstverbanden

Via Echt Snel kun je personeel aannemen voor verschillende dienstverbanden. Of je nu één medewerker zoekt voor een paar uur per week of juist meerdere medewerkers voor een fulltime dienstverband. Echt Snel heeft kandidaten uit Delfzijl die op zoek zijn naar diverse dienstverbanden.