Uitzendbureau Appingedam

Echt Snel voert uitzendwerkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers uit Appingedam. Wij zijn het uitzendbureau dat de handen voor jou uit de mouwen steekt. Onze uitzendprofessionals gaan op basis van een vooraf opgesteld kandidatenprofiel voor je op zoek naar passende kandidaten. Wij beschikken over een groot kandidatenbestand waaruit wij de geschikte kandidaten voor je selecteren. 

Echt Snel is jouw uitzendbureau in Appingedam

De missie van Echt Snel is om de infrastructuur van arbeid te ontwikkelen en bij te dragen in de economische, sociale en maatschappelijke ontwikkeling van regio Noord-Oost Groningen. Om dit te bereiken heerst er bij ons een ‘handen uit de mouwen’ cultuur. We willen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met het personeel dat we aan ze uitzenden. En tegelijkertijd moeten ook de kandidaten die we bij onze opdrachtgevers plaatsen tevreden zijn. Daar werken we hard voor. Door te zeggen waar het op staat en te werken met directe communicatielijnen kunnen wij voor jou de beste kandidaten vinden in Appingedam. 

Kwalitatief en flexibel personeel bij Echt Snel

Voor een werkgever is het een grote stap om zelf personeel in dienst te nemen. Hierbij komt een enorme hoeveelheid werk, administratie en verantwoordelijkheid kijken. Er moeten contracten worden opgesteld, de loonadministratie moet worden geregeld en je bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van geschikt personeel. Er zijn dan ook de nodige risico’s gebonden aan het in dienst nemen van personeel. 

Echt Snel zorgt ervoor voor jou voor dat je kwalitatief personeel in dienst kan nemen, zonder dat je deze risico’s hoeft te dragen. Met onze uitzenddiensten in Appingedam nemen wij alle verplichtingen die horen bij het in dienst nemen van werknemers voor onze rekening. Daarbij bieden wij opleidingen aan het personeel aan, zodat ze met de juiste papieren voor je aan de slag kunnen.  Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief personeel en behoud je bedrijf zijn flexibiliteit. 

Werving- en selectieproces door Uitzendbureau Appingedam 

Naast het verlagen van de risico’s voor het bedrijf en het uitbesteden van de administratieve werkzaamheden die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel, zorgen wij met onze dienstverlening ook voor de werving en selectie. Onze specialisten gaan voor je aan de slag en zoeken naar geschikte kandidaten in Appingedam en omgeving. Dat doen we met al onze ervaring en in een grote database aan potentiële kandidaten. We voeren gesprekken met meerdere kandidaten en komen zo tot de best passende kandidaten voor jouw vacature(s). Op deze manier ben je verzekerd van personeel dat aansluit bij het vooraf opgestelde kandidatenprofiel, zonder dat je hier tijd in hoeft te investeren. 

Het beste personeel via Echt Snel in Appingedam

Als de medewerker die je via Echt Snel Appingedam inhuurt je goed bevalt, dan is het mogelijk om diegene van ons over te nemen. Dit is ook gelijk een groot voordeel van het inhuren van personeel via Echt Snel. Je hebt als bedrijf ruim de tijd om personeel te leren kennen en een beeld van ze te vormen. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of een medewerker wel of wellicht wat minder goed past bij je bedrijf. Bevalt de medewerker, dan kun je diegene overnemen. De kans op een mismatch verklein je op deze manier als werkgever enorm. Je weet per slot van rekening wie je aanneemt, wat je aan de kandidaat hebt en of de kandidaat past bij je bedrijf.  

Personeel in Appingedam voor uiteenlopende branches

Uitzendbureau Appingedam beschikt over een groot bestand aan kandidaten in diverse sectoren. Wij hebben de beste kandidaten voor bijvoorbeeld administratief werk, technisch werk, industriewerk, schoonmaakwerk, offshore werk of productiewerk. Alle kandidaten uit Appingedam willen graag voor je aan de slag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of ben je op zoek naar een uitzendbureau in Delfzijl bijvoorbeeld? Neem dan contact op met Echt Snel!