Technisch uitzendbureau

Bij Echt Snel hebben we doorlopend vacatures beschikbaar in de technische sector. Voor verschillende opdrachtgevers en projecten zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen, die graag in de techniek aan de slag willen. Heb je al ervaring in de technische sector? Geweldig! Is de wereld van de techniek voor jou nieuw, maar lijkt het je wel leuk om de handen uit de mouwen te steken? Ook dan ben je bij Echt Snel aan het juiste adres!

Werken in de technische sector

Het werk in de techniek is erg breed. De werkzaamheden in de technische sector kunnen dan ook sterk van elkaar verschillen. Bij een baan in de techniek kun je denken aan een functie als ICT-er, elektricien, monteur in verschillende branches, maar bijvoorbeeld ook aan een baan als accountmanager in de techniek. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos! Welke kant je binnen de technische sector ook op gaat; het einddoel staat altijd op nummer 1. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat iedere technische klus tot een goed einde wordt gebracht. Niet onbelangrijk, want een groot deel van de Nederlandse economie en export wordt bepaald door technische beroepen. Mede hierdoor brengt het werken in de technische sector veel verantwoordelijk met zich mee, maar zorgt het tegelijkertijd ook veel voldoening.

Welke competenties zoeken we als technisch uitzendbureau?

Zoals gezegd, kunnen de werkzaamheden in de techniek sterk uiteenlopen. Toch zijn er wel degelijk een aantal algemene eigenschappen en competenties te bedenken, die bij iedere functie in de techniek een belangrijke rol spelen. Allereerst is een passie voor techniek natuurlijk zeer belangrijk. Vind jij het leuk om te klussen, te monteren en/of met elektronica bezig te zijn? Dan is een baan in de techniek echt iets voor jou. Ervaring in de techniek is hierbij lang niet altijd nodig; met een passie voor techniek en de motivatie om nieuwe dingen te leren, zijn er bij Echt Snel verschillende mogelijkheden om door te groeien  in de techniek. 

Een passie voor techniek is niet de enige eigenschap die je voor het werken in de technische sector moet hebben. Andere belangrijke competenties zijn:

  • Creativiteit

  • Technisch inzicht

  • Een handen uit de mouwen-mentaliteit

  • Zelfstandig werken

  • Stressbestendigheid

Technische opleiding via Echt Snel

Je kunt bij Echt Snel terecht voor vacatures in de techniek op verschillende niveaus. Ervaring in de techniek is hierbij meegenomen en bij sommige vacatures ook zeker een pre, maar dit hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de techniek, maar mis je nog de benodigde certificaten of diploma’s? Ook dan zijn er nog volop mogelijkheden! Bij Echt Snel kijken we samen met jou naar de beste route naar het behalen van de juiste papieren. Heb jij zelf wensen op het gebied van het volgen van een opleiding in de techniek? Ook dan kijken we graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden!

Verschillende technische vacature

Ben jij enthousiast geworden om aan de slag te gaan in de techniek? Goed nieuws: bij Echt Snel hebben we regelmatig meerdere vacatures beschikbaar voor een groot aantal verschillende technische functies. Wat je niveau ook is en hoeveel ervaring je ook hebt; er is altijd wel een vacature beschikbaar die jou op het lijf geschreven is. Bovendien hebben we ook in de offshore wind regelmatig verschillende technische vacatures beschikbaar. Ben je benieuwd wat Echt Snel op dit moment aanbiedt in de technische sector? Neem dan snel een kijkje tussen onze beschikbare vacatures!