Schoonmaakwerk

Word jij ook zo blij van een glimmende vloer en blinkend schone ramen? Dan ben je bij Echt Snel aan het juiste adres. Echt Snel is namelijk hét uitzendbureau als het gaat om werk in de schoonmaak. Met Noord-Nederland als werkgebied, bieden wij gemotiveerde schoonmaakmedewerkers een fijne werkplek bij goede opdrachtgevers.

Schoonmaken in verschillende sectoren

Bij Echt Snel zijn wij doorlopend op zoek naar schoonmaaktoppers in verschillende sectoren. Dit kan gaan om het schoonmaken van kantoren, industriële schoonmaak, maar bijvoorbeeld ook om glasbewassing. Wanneer je al meer ervaring in het schoonmaken hebt, behoort ook specialistische schoonmaak tot de mogelijkheden. In welke tak van schoonmaken je ook aan de slag gaat; de werkzaamheden die je als schoonmaker uitvoert zijn zeer breed. Het maakt het werken in de schoonmaakbranche een zeer afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. 

Schoonmaakwerk: welke competenties zoeken we?

Het werken als schoonmaker is een verantwoordelijke taak. Als schoonmaker ben jij degene die zorgt dat de opdrachtgever zijn of haar werk in een schone werkomgeving uit kan voeren. Betrouwbaarheid is hierbij een zeer belangrijke competentie. De klant moet er natuurlijk van uit kunnen gaan dat jij de vooraf afgesproken taken op een goede en verantwoorde manier uitvoert. 

Ook het tonen van inzet is hierbij van groot belang. Als schoonmaker kunnen jouw taken sterk uiteenlopen. Het schoonmaken van de ramen, het stofzuigen en dweilen van de vloer, het schoonmaken van de wc’s; het zijn stuk voor stuk werkzaamheden die je als schoonmaker uit zou kunnen voeren. Hierin ben jij voor de klant een onmisbare kracht. Met het tonen van jouw inzet zorg je niet alleen voor een schone en frisse omgeving, maar tover je bovendien een glimlach op het gezicht van de opdrachtgever.

Zoals gezegd, kunnen de werkzaamheden in de schoonmaakbranche zeer verschillend zijn. Het is hierbij belangrijk dat je gestructureerd te werk gaat. Door voor jezelf goed voor ogen te hebben wanneer je wat gaat doen, kun je een goede inschatting maken hoeveel tijd je nodig hebt voor de verschillende taken. Met deze structuur in je werk help je niet alleen jezelf in het goed uitvoeren van de werkzaamheden, maar zorg je bovendien voor duidelijkheid richting de klant.

Echt Snel als schoonmaak uitzendbureau

Kies jij voor schoonmaakwerk via Echt Snel? Dan kun je allereerst goede begeleiding en een persoonlijke benadering verwachten. Aan het begin zullen we samen met jou kijken welke kant van het schoonmaakvak jouw interesse heeft. Heb je al ervaring als schoonmaker? Dan zullen we hier in het uitzoeken van jouw werk rekening mee houden. Ga je voor het eerst aan de slag in de schoonmaakbranche? Dan begeleiden wij je stap voor stap in je nieuwe baan om jou de fijne kneepjes van het schoonmaakvak te leren. Er zijn bij ons dan ook verschillende mogelijkheden tot opleiding mogelijk, waarin jij je op jouw eigen tempo zal ontwikkelen in jouw werk als schoonmaker.

Werken in de schoonmaak doe je via Echt Snel bovendien altijd in een fijne werkomgeving. Onder fijne werkomstandigheden en in een goede sfeer met je collega’s zorgen jullie er samen voor dat elke schoonmaakklus tot een goed einde wordt gebracht. Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk als schoonmaker? Neem dan snel contact met ons op of neem meteen een kijkje tussen onze verschillende vacatures!