Offshore Uitzendbureau en Detachering Groningen

Echt Snel uit Groningen is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van offshore personeel. Wij verzorgen flexibel personeel met de juiste papieren, diploma’s en certificaten. Ben je op zoek naar flexibel offshore personeel of naar offshore vacatures? Wij staan altijd voor je klaar! We horen graag wat jouw wensen zijn, bespreken de mogelijkheden en kijken samen hoe we je daarbij kunnen helpen. Neem gerust contact op!

Offshore vacatures en detachering in Groningen, Eemshaven en Delfzijl

De Eemshaven is de laatste jaren enorm gegroeid en een belangrijke speler geworden in de offshore windenergie productie. Bijna een derde van de Nederlandse energie is afkomstig van de windparken uit de Eemshaven in Groningen. De komst van de Eemshaven heeft ertoe geleid dat de vraag naar offshore personeel enorm is toegenomen. De offshore branche in Groningen is enorm gegroeid. 

Echt Snel levert flexibel en opgeleid offshore personeel aan offshore bedrijven en voor offshore projecten in Groningen. Dit doen we op verschillende manieren. Het is mogelijk dat wij offshore personeel aan je uitzenden als je op zoek bent naar medewerkers die je op termijn zelf in dienst wilt nemen. Zoek je offshore medewerkers om tijdelijke capaciteitsproblemen op te vangen of om in te zetten voor een project? Dan kunnen we ons offshore personeel aan je uitlenen. 

Offshore uitzendbureau 

Snel kan offshore personeel aan je uitzenden, waarbij de werknemer bij ons in dienst is. Zo behoud je jouw maximale flexibiliteit, ben je geen tijd kwijt aan de werving en selectie van personeel en hoef je je niet druk te maken om de loonadministratie. En bevalt de werknemer je? Dan is het mogelijk om de werknemer van ons over te nemen en zelf in dienst te nemen. Zo voorkom je met onze offshore uitzenddiensten een hoop risico en verklein je de kans op een mismatch aanzienlijk! Benieuwd wat wij als offshore uitzendbureau voor je kunnen betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek! Wil je meer weten ons werving en selectie proces? Kijk dan hier eens: werving en selectie Groningen.

Offshore detachering

Snel heeft zelf ook offshore personeel in dienst die wij aan je kunnen uitlenen voor opdrachten en projecten. Ons vakkundige en ervaren offshore personeel beschikt over de benodigde certificaten en diploma’s om gelijk bij je aan de slag te gaan. Met offshore detachering ben je verzekerd van de inzetbaarheid van de werknemer voor langere tijd. Ideaal voor offshore projecten en om tijdelijke capaciteitstekorten op te vangen. 

Als werkgever behoud je met offshore detachering je maximale flexibiliteit, heb je geen juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s en kun je vertrouwen op ons kundige, ervaren en loyale offshore personeel. Wil je gebruik maken van onze offshore detacheringsdiensten? Wij leggen graag uit hoe offshore detachering jouw bedrijf verder helpt. 

Offshore vacatures

Ben je op zoek naar werk in de offshore branche? Een vacature als offshore operator? We werken voor diverse offshore bedrijven in Groningen als uitzendbureau in Delfzijl bijvoorbeeld en we hebben al meerdere offshore vacatures vervuld in het werk in de Eemshaven. Wij hebben bovendien een grote hoeveelheid aan openstaande offshore vacatures. Heb je nog geen ervaring in de offshore branche? Geen punt! Wij bieden opleidingen aan waarmee je de basis van werken op zee én op hoogte leert en het offshore werken gauw onder de knie hebt. 

Offshore werken, wat houdt dat in?

Offshore werken klinkt misschien heel eenzijdig, maar niets is minder waar; je kunt ook binnen alle offshore vacatures nog alle kanten op. Toch kun je ervan uitgaan dat het werken in de offshore branche in vrijwel alle functies drie overeenkomende kenmerken heeft. In het offshore werken…

  1. …zijn de banen zijn technisch van aard;

  2. …werk je doorgaans op grote hoogtes;

  3. …maak je op zee lange dagen; kantooruren bestaan niet. 

Omdat de bouw van offshore windparken een fikse vlucht neemt zijn er veel goed geschoolde vaklui nodig om aan de ene kant deze parken te bouwen en aan de andere kant deze parken te onderhouden. Zo zal de komende jaren de vraag naar windturbinemonteurs alleen maar toenemen. 

Windturbine monteur: Wat doe ik zo de hele dag?

Het onderhoud van de windturbineparken op zee wordt opgedeeld in verschillende onderdelen. Deze onderdelen hebben niet allemaal dezelfde windturbine monteur nodig, er is vraag naar onderhoudsmonteurs met diverse specialismen. Wat windturbine monteurs en offshore operators op een dag doen, verschilt dan ook, maar je kunt denken aan de volgende werkzaamheden: 

  • Je identificeert en rapporteert elektrische, mechanische en hydraulische storingen;

  • Je doet aanbevelingen ter verbetering van operationele procedures;

  • Je diagnosticeert en repareert turbineonderdelen en -systemen en maakt deze schoon indien nodige;

  • Je houdt uitgevoerde werkzaamheden bij in een managementsysteem en/of windturbine systeem.

Welke opleiding heb ik nodig om onderhoudsmonteur voor windturbines te worden?

Een ideale kandidaat heeft een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting AOT, Werktuigbouw of Elektrotechniek. Ook zijn er opleidingen en cursussen die specifiek afgestemd zijn op de Offshore Windenergie. Heb je bovenstaande opleiding(en) niet afgerond maar ben je wel heel technisch of beoefen je al jaren een technisch vak? Laat je dat niet weerhouden! Er leiden meer wegen naar Rome! Echt Snel helpt je graag verder! Upload je CV of neem contact met ons op. 

Heb je wel een technische opleiding maar ontbeer je de basis veiligheidscertificaten? Meld je bij ons aan, we helpen je de juiste papieren te bemachtigen.

Meer over offshore werken 

Nederland heeft klimaatdoelstellingen voor 2030 en 2050 en om dit te bereiken wordt flink geïnvesteerd in duurzame energie! Een belangrijke duurzame energiebron is wind. Om windenergie op te wekken zijn offshore windparken aangelegd en komen er nog grote aantallen bij. De Offshore Wind sector groeit hierdoor enorm hard. Het aantal offshore wind vacatures in deze sector neemt toe en met het huidige aanbod van offshore personeel kunnen de vacatures niet worden ingevuld. 

Om meer mensen enthousiast en bekend te laten worden met alle mogelijkheden in offshore branche, is de Leergang Oriëntatie Offshore Wind opgezet. De leergang wordt aangeboden door de Provincie Groningen, kennisinstellingen en het bedrijfsleven en bestaat uit tien bijeenkomsten die plaatsvinden op verschillende locaties in de provincie Groningen tussen november 2019 en juni 2020.

Offshore wind vacatures in de Eemshaven

Vanwege de ligging en ervaring is Eemshaven een toplocatie als basis- en service haven. Er zijn vanuit Eemshaven inmiddels vijftien offshore windparken aangelegd.

De Eemshaven fungeert voor de volgende zaken:

  • Het maken en vervoeren van (delen van) bouwconstructies;

  • de opslag en het vervoer van funderingen, windturbinepalen, turbines, wieken en andere onderdelen;

  • en als uitvalsbasis voor service en onderhoud aan (offshore) windturbineparken

Ook voor Eemshaven geldt dat de werkzaamheden enorm uitbreiden en goed geschoolde vaklui hard nodig zijn! 

Draag bij aan duurzaamheid en op zoek naar offshore vacatures!

Wil je bijdragen aan de duurzaamheid van ons land en je eigen carrière een boost geven? Echt Snel helpt je graag verder! Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Toch op zoek naar ander werk in het noorden van het land? Naast de vestiging in Eemshaven, heeft Echt Snel tevens een vestiging van haar uitzendbureau in Uithuizermeeden.