Echt Snel: logistiek

Bij Echt Snel hebben we regelmatig verschillende vacatures in de logistiek beschikbaar voor verschillende projecten en opdrachtgevers. De logistieke branche is breed en biedt veel diverse kansen voor werkzoekenden. Ben je op zoek naar een baan in de logistieke sector of ben je als logistiek bedrijf op zoek naar personeel? Ook daarvoor ben je bij Echt Snel aan het goede adres.

Werken in de logistieke sector 

Werken in de logistiek sector, wat houdt dat nu eigenlijk precies in? In het kort kunnen we stellen dat het werken in de logistieke sector altijd te maken heeft met het mogelijk maken van een goederentransport van A naar B. Om dit goed te laten verlopen, moeten er vanaf het begin tot het eind van het transport verschillende taken worden uitgevoerd. Ga maar na: wanneer je bijvoorbeeld een broek bestelt bij je favoriete kledingwinkel, doorloopt jouw bestelling meerdere fases. Het begint bij het ‘orderpicken’ van de broek in het magazijn en eindigt met de bezorging aan je deur – en alle stappen daartussenin. En dan zijn er ook nog mensen nodig voor het plannen en organiseren van deze ‘reis’.
Kortom: de mogelijkheden binnen het werken in de logistieke sector zijn eindeloos.
En het leuke is: jij kunt hierin een belangrijke schakel zijn!

Logistiek vacatures: welke competenties zoeken we?

Voor het werken in de logistieke sector zijn een aantal eigenschappen erg belangrijk. Laten we het voorbeeld van de broek er weer bij nemen. Om de juiste broek op het juiste moment bij de juiste persoon aan te laten komen, is het allereerst van groot belang om nauwkeurig te werk te gaan. Ook moet je, wanneer je verantwoordelijk bent voor het orderpicken, het niet erg vinden om je handen uit de mouwen te steken. Stressbestendigheid is hierbij een belangrijke eigenschap, aangezien de broek misschien morgen al wel bezorgd moet worden. Wanneer je verantwoordelijk bent voor het plannen en organiseren van de bezorging is, naast de al eerder genoemde stressbestendigheid en nauwkeurigheid, een gevoel voor overzicht en een strategisch oog van groot belang. Heb jij liever een stuur in je handen en een gaspedaal onder je voet? Dan is het hebben van een rijbewijs natuurlijk een voorwaarde.

Eisen voor het werken in de logistiek (kunnen) zijn:

  • Stressbestendigheid

  • Nauwkeurigheid

  • Handen uit de mouwen-mentaliteit

  • Overzicht kunnen bewaken

  • Rijbewijs

Logistiek werk via Echt Snel

Bij Echt Snel hebben we verschillende mogelijkheden voor het werken in de logistieke sector. Ervaring of een opleiding in de richting logistiek & transport is voor het vervullen van onze vacatures lang niet altijd nodig. Er bestaan weliswaar speciale MBO-opleidingen, die in sommige gevallen vereist zijn, maar ook zonder opleiding zijn er nog tal van mogelijkheden. Ben jij nog niet in het bezit van een diploma of certificaat, maar lijkt het jou wel leuk om in de logistieke sector aan de slag te gaan? Schroom dan niet en meld je bij ons! Samen met jou gaan we kijken naar de verschillende mogelijkheden om voor jou een leuke en geschikte baan te vinden. Bovendien bieden we bij Echt Snel meerdere opties voor het volgen van een cursus. Wij hebben interessante logistieke vacatures.

Logistiek personeel via Echt Snel

Ook als je als opdrachtgever op zoek bent naar nieuw logistiek talent, ben je bij Echt Snel aan het juiste adres. Met onze ruime database aan werkzoekenden, kunnen wij helpen met het vinden van personeel. Dit kan óf voor langere tijd óf voor dat ene belangrijke project waar je mensen voor mist. Het is hierbij mogelijk om flexibel personeel bij ons in te huren, waarbij wij alle verplichtingen uit handen nemen en jij als opdrachtgever je flexibiliteit behoudt. Benieuwd naar onze mogelijkheden als uitzendbureau in de logistiek? Wij komen graag met je in contact!