Havenwerk vacatures

Ben je op zoek naar een baan als havenwerker in de Eemshaven? Dan ben je bij Echt Snel aan het juiste adres. Regelmatig bieden wij verschillende soorten havenwerkvacatures op verschillende niveaus aan. Dit maakt dat er altijd wel een leuke en geschikte baan voor jou tussenzit. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures!

Havenwerkers gezocht!

De Eemshaven is een dynamische werkomgeving die dagelijks werk biedt aan duizenden havenwerkers. Door de komst van een aantal grote bedrijven, is is aantal havenwerk vacatures de afgelopen enorm gegroeid. Niet alleen in aantal, ook in de verscheidenheid van vacatures is het havenwerk in de Eemshaven flink vooruit gegaan. Deze groei zal zich in de komende jaren alleen nog maar doorzetten. Het werken in de Eemshaven biedt dan ook vele kansen, met in veel gevallen mooie doorgroeimogelijkheden als havenwerker voor in toekomst.

Hét uitzendbureau voor havenwerk in de Eemshaven

Bij Echt Snel zijn we gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel in de Eemshaven. Met locaties van ons uitzendbureau in Delfzijl en in de Eemshaven zelf, bevinden we ons bovendien in het kloppend hart van het havenwerk.

Offshore havenwerk vacatures

Zoals gezegd, biedt de Eemshaven een groot aantal mogelijkheden op verschillende gebieden. Een van de gebieden waar de Eemshaven de laatste jaren enorm in is gegroeid, is de offshore windenergie. Wist je dat bijna een derde van de energie in ons land afkomstig is uit de Eemshaven? De vraag naar havenwerkers in de offshore branche is dan ook enorm toegenomen en er is dan ook een grote hoeveelheid havenwerk vacatures in de windenergie. Heb je nog geen ervaring in de offshore wereld? Geen probleem. Met onze cursussen leer je snel en eenvoudig de fijne kneepjes van het vak! 

Werken in de haven? Meld je bij ons aan! 

Ben je enthousiast geworden om in de Eemshaven aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan bij Echt Snel! Het is heel eenvoudig: je kunt bij ons je CV uploaden en aangeven naar wat voor baan je op zoek bent. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag om voor jou dé perfecte baan te zoeken. Ga je liever zelf op zoek naar een geschikte havenwerk vacature? Dan kun je natuurlijk ook direct reageren of solliciteren op een van onze openstaande vacatures.