Echt Snel: groenvoorziening

Bij Echt Snel hebben we regelmatig verschillende vacatures in de groenvoorziening beschikbaar voor verschillende projecten en opdrachtgevers. De branche is breed en biedt veel diverse kansen voor werkzoekenden. Ben je op zoek naar een baan in de groenvoorziening of ben je als bedrijf op zoek naar personeel met groene vingers? Ook daarvoor ben je bij Echt Snel aan het goede adres.

Werken in de groenvoorziening 

Werken in de groenvoorziening, wat betekent dat eigenlijk precies? In het kort, kunnen we stellen dat het werken in de groenvoorziening altijd te maken heeft met het aanleggen en bijhouden van al het groen dat je maar kunt verzinnen. En gelukkig is dat in Nederland een heleboel. Grasvelden, bomen, struiken; je vindt ze overal. Om te zorgen dat dit er allemaal netjes uit blijft zien, moet dit natuurlijk zo nu en dan bijgehouden worden. Het gras moet bijvoorbeeld gemaaid worden, onkruid moet worden verwijderd en losliggende bladeren moeten worden opgeruimd. Het is slechts een kleine greep uit de werkzaamheden die bij het werken in de groenvoorziening horen. Met het werken in de groenvoorziening kun je dus alle kanten op.

Welke competenties zoeken we in de groenvoorziening?

Voor het werken in de groenvoorziening zijn een aantal eigenschappen erg belangrijk. Allereerst moet je het natuurlijk leuk vinden om in de natuur aan de slag te gaan. Zogeheten ‘groene vingers’ zijn dan ook een absolute pre. Bovendien is het goed om je te realiseren dat je bij het werken in de groenvoorziening vrijwel altijd buiten bent. Sommigen moeten daar niet aan denken, maar veel mensen zij het liefst de hele dag buiten. Ben jij een echt buitenmens en ga jij – ook met minder lekker weer – het liefst buiten aan de slag? Dan is het werken in de groenvoorziening echt iets voor jou. Bovendien is het, om alles er weer netjes en verzorgd uit te laten zien, belangrijk dat je nauwkeurig aan de slag gaat. Het mooie is hierbij: wanneer het werk erop zit, kunnen alle voorbijgangers genieten van het werk dat jij hebt geleverd. Wie wil dat nou niet?

Al met al zijn dit belangrijke competenties voor het werken in de groenvoorziening:

  • Groene vingers

  • Buitenmens

  • Handen uit de mouwen-mentaliteit

  • Nauwkeurigheid

  • Creativiteit

  • Verantwoordelijkheid

Werken in de groenvoorziening via Echt Snel

Bij Echt Snel hebben we verschillende mogelijkheden voor het werken in de groenvoorziening. In sommige gevallen is hier een diploma of certificaat voor nodig; maar ook zonder papiertje kun je bij Echt Snel binnen de groenvoorziening nog alle kanten op. Ditzelfde geldt voor werkervaring; ervaring in de groenvoorziening is mooi meegenomen en voor sommige vacatures noodzakelijk, maar dit is lang niet altijd het geval. Bovendien, wanneer je zonder ervaring en/of diploma begint, maar graag door wil groeien in de groenvoorziening, hebben we bij bij Echt Snel meerdere opties voor het volgen van een cursus. Lijkt het jou dus wel wat om in het groen aan de slag te gaan? Schroom dan niet en meld je bij ons aan!

Echt Snel voor opdrachtgevers in de groenvoorziening

Ben je niet op zoek naar werk, maar zoek jij met jouw organisatie juist naar nieuw talent in de groenvoorziening? Ook daarvoor ben je bij Echt Snel aan het juiste adres! We kunnen je helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw openstaande vacatures. Of het nu gaat om tijdelijk werk, een vast dienstverband of een projectmatige opdracht, wij hebben de ervaring en expertise om je te helpen bij het vinden van de juiste match. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor werkgevers in de groenvoorziening.