Bouw

Ben je als werkgever in de bouw op zoek naar personeel of ben je zelf op zoek naar een baan in de bouw? Dan ben je bij Echt Snel aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van bouwpersoneel in verschillende functies en dienstverbanden. Lijkt het jou dus wel wat om aan de slag te gaan in de bouw of sta je met jouw bedrijf juist te springen om nieuw bouwtalent? Echt Snel helpt je in beide gevallen verder! Neem een kijkje tussen onze bouw vacatures of neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden.

Echt SNEL: jouw bouw uitzendbureau

De bouw is een snel ontwikkelende en bovendien erg brede sector. Mede hierdoor heeft Echt SNEL als bouw uitzendbureau doorlopend verschillende soorten vacatures beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, veel, weinig of geen ervaring hebt; er is voor iedere situatie wel een passende vacature in de bouw beschikbaar. In het geval dat je nog niet zo veel ervaring hebt, is het ook mogelijk om via Echt SNEL een opleiding te volgen, zodat je op jouw eigen tempo je nieuwe werk onder de knie kunt krijgen. Het maakt het werken in de bouw erg laagdrempelig, waardoor je dus nooit te oud bent om in de bouw te beginnen!

Werken in de bouw: wat kan ik verwachten?

Het werken in de bouw is zeer veelzijdig. Of je nu aan de slag wilt als timmerman, aannemer, dakdekker of schilder; met het werken in de bouw kun je alle kanten op. Ondanks het feit dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn binnen de bouwsector, kennen de verschillende banen in de bouw ook een groot aantal overeenkomsten. Zo is het werken in de bouw vaak hard werken. Hou jij ervan om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de bouwsector echt iets voor jou. Aan de andere kant zorgt dit vele harde werken ook voor een hoop voldoening. Als werknemer in de bouw sta je aan de basis van vele bijzondere projecten, waar jij letterlijk en figuurlijk jouw steentje aan kunt bijdragen. 

Verder staat het werken in de bouw bol van de technologische ontwikkelingen. Dag in dag uit wordt er gezocht naar nieuwe mogelijkheden om de verschillende bouwwerkzaamheden zo goed en zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Als werknemer in de bouw is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van deze vernieuwingen en je jezelf hier bovendien in blijft ontwikkelen. Ben jij dus leergierig en vind je het leuk om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan? Dan is het werken in de bouw zeker iets voor jou!

Bouwpersoneel gezocht?

Ben je als werkgever op zoek naar nieuw personeel in de bouw? Ook in dat geval ben je bij Echt Snel op de juiste plek! Echt Snel is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van bouwpersoneel in verschillende functies en dienstverbanden. Bij ons kun je terecht voor ervaren en kundig personeel, maar ook voor medewerkers zonder of met weinig ervaring die via ons een opleiding kunnen volgen om zich te ontwikkelen binnen de bouwsector. Ben je dus als bouwbedrijf op zoek naar tijdelijk of langdurig personeel? Echt Snel heeft de juiste oplossing in jouw zoektocht naar nieuw personeel. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Detacheringsbureau bouw

Zoals gezegd: Echt Snel is niet alleen gespecialiseerd in het uitzenden van personeel; ook voor detachering in de bouw bent u bij ons op de goede plek. Onze bouw detachering heeft meerdere voordelen. Zo hou je als werkgever te allen tijde maximale flexibiliteit, heb je geen juridische verplichtingen of loonadministratie en heb je tóch tijd beschikking over ervaren en kundig personeel. Heb je dus te kampen met een tijdelijk personeelstekort of wil je voor langere tijd verzekerd zijn van kundig personeel voor dat ene project? Dan is onze bouw detachering voor jou de perfecte oplossing.